Wendy van Oppen

Wendy is Coachend Geluksarchitect en levensgenieter maar ook ervaringsdeskundige

Op de basis- en middelbare school werd ik gepest. Waarom? Waarschijnlijk omdat ik "anders" was; ik kon

mensen "lezen", voelde sfeer haarscherp aan en wilde het altijd voor iedereen vooral goed doen. Aan het

einde van de middelbare school heb ik een keuze gemaakt, waarvoor ik tot op de dag van vandaag nog

dankbaar ben; ik ging in een andere stad dan voor de hand lag naar het beroepsonderwijs. Een nieuw begin

en een nieuwe kans die ik met beide handen gegrepen heb. Maar.. eigenlijk begon het toen eigenlijk pas. Ik had door de jaren heen zo een verkeerd beeld van mezelf gekregen, dat ik gebukt ging onder faalangst en een laag zelfbeeld. Stap voor stap, beetje bij beetje en steeds één keer meer opstaan dan gevallen te zijn, ben ik geklommen tot waar ik nu ben. Dat kleine meisje, die onzekere puber.. ik voel het af en toe nog steeds, maar ík heb de regie!


Mijn passie zit in het mensen leren om hun wereld nog net iets mooier te maken. Leren om de regie over het leven in eigen handen te nemen en te genieten van al het kleine geluk dat op ieders pad komt, iedere dag weer.


Krachtig ben ik in het laten zien en voelen van kwetsbaarheid en openheid. Ik breng rust over en weet de gevoelige snaar te raken, waardoor men uitgenodigd wordt om eens écht te luisteren naar het lijf en hoofd. In mijn coaching zorg ik voor een aangename, prettige sfeer waarin eenieder zich gehoord voelt. Naast diepgang, het zoeken en vinden van het kleine geluk, is ook humor een belangrijk onderdeel binnen mijn coaching.
Jezelf regelmatig de vraag stellen "waar word ik blij van en doe ik daar op dit moment genoeg van"? zorgt voor meer gezondheid, energie en geluk in het leven. Vanuit mijn praktijk help ik mensen graag op weg naar het antwoord op deze vraag, door gebruik te maken van de ontwikkelingsgerichte coachingsmethodiek en NLP. Daarnaast laat ik mensen kwaliteiten en verlangens uitbeelden in verschillende contexten aan de hand van de beeldtaalmethodiek. Beeld werkt zo krachtig en zegt vaak meer dan 1000 woorden!


Mijn motto: "het leven is niet altijd een feest, maar nu ik er toch ben kan ik maar beter dansen", zegt alles over hoe overtuigd ik ervan ben dat je je leven zelf in de hand hebt, ondanks en dankzij de gebeurtenissen die hoe dan ook op je pad komen".


Wil jij samen met mij dat kleine geluk dat ook in jouw leven voorbij komt zoeken en vinden? Zou je graag belemmerende overtuigingen en patronen achter je willen laten? Ik kijk er naar uit om jou te ontmoeten. Ik ben bereikbaar via 06-46273321 of klik hier om een e-mail te sturen. Op de website vindt je meer informatie over de activiteiten en het aanbod van Gentile.


Ik deelde mijn verhaal op het podium van "deel je verhaal", het filmpje kun je hieronder bekijken.