Tamara Straatman

Tamara, boegbeeld van de anti-pestcampagne van Minister Asscher (2017) geeft antwoorden en inzichten
in pestgedrag.

Voorkom stress, een burn-out, depressie of erger… Creëer jouw eigen geluk, gezondheid én succes!

Tamara is gespecialiseerd in traumaverwerking. Ze richt zich op het ontstaan van kind trauma’s en de gevolgen

hiervan zowel in fysieke als psychische gezondheidsklachten, maar ook welke invloed dit heeft op het algehele

succes in ons leven zowel relationeel als bedrijfsmatig. Ze geef hier regelmatig lezingen en interviews over, maar ook training en individuele coaching om prestaties, relaties en onze algehele gezondheid enorm te verbeteren.

Ze heeft als professional een lezing gegeven over het reptielenbrein/ onderbewustzijn versus gezondheid op het NICE congres voor artsen en andere deskundigen in de gezondheidszorg. Ze heeft ook een lezing gegeven aan leerlingen (16-17 jaar) van het Fontys over depressiviteit onder jongeren. Voor leerlingen van het AMC weekendschool (10-12 jaar) een speelse workshop gegeven over je talenten vinden én inzetten. Ook voor de organisaties Goodhabitz, Huis van zingeving, Contour de Twern, De broekriem en Amarant heeft ze diverse workshops, trainingen en lezingen verzorgd.

 

Daarnaast heeft ze talloze interviews gegeven in de media, zowel landelijk als regionaal. Via magazines, online blogs, radio en tv zoals RTL nieuws, Editie NL, Jan rijd rond, Koffietijd, Omroep Brabant, Telegraaf, AD, Parool, Trouw, Flair, Vriendin, Margriet, Libelle, Santé, Grazia en nog vele andere. Ook maakte ze een online tv show UNTOLD . Hierin komen allerlei thema’s aan bod die o.a. te maken hebben met onze gezondheidszorg. Maar ook het verbeteren van onze veiligheid en economie. Verder was ze het gezicht van de anti-pest campagne van minister Asscher en is ze verschillende keren genomineerd voor de VIVA400 award en eenmaal voor de "Zij spreekt award".

Lees meer over haar aanpak/ diensten op haar website.

Op haar website vindt je ook de artikelen in de verschillende bladen/kranten. Verder vindt je er ook een aantal openhartige filmpjes.