top of page

Lezing bij FK Geleen

Een half jaar geleden heb ik bij FK Geleen een wedstrijd gejureerd en hierna werd mij gevraagd of ik een lezing kon geven over mijn eigen werk. Uiteraard! Afgelopen maandag was het zo ver en ik heb gekozen om de serie "In de schaduw van stemmen" te bespreken zodat ik ook het proces van het maken van een serie kon delen. De opkomst was groot, ik schat dat er zo'n 25 van de 28 clubleden aanwezig waren. Wat heel fijn was dat er vragen werden gesteld, er werden uiteraard vragen gesteld over gebruikte technieken maar ook over mijn aanpak.

Ik had een PowerPoint presentatie gemaakt waarin ik elk van de 18 beelden heb laten zien en heb besproken. Ik heb ook een aantal foto's laten zien die het niet hebben gered in de serie, het beruchte "Kill your darlings"...

Verder heb ik ook de foto's in afgedrukte versie (A3) laten zien aangezien dit toch meer spreekt als de digitale versie. Kortom, het was een geslaagde avond! Zijn er andere fotoclubs geïnteresseerd in een lezing, neem dan even contact met mij op via het contactformulier.

Featured Posts
bottom of page