top of page

Jurering Fotokring Geleen

Een poos geleden werd ik gevraagd door FK Geleen om een interne wedstrijd te jureren. Het thema was vrij en ik kreeg 44 foto's ter beoordeling. Ik vond het erg leuk om te doen, mijn insteek was om voornamelijk te kijken naar de inhoud van de foto's dan de daadwerkelijke gebruikte techniek.

Ik was erg verrast door de foto's en tijdens de bespreekavond heb ik elke foto besproken en daarbij uitgelegd wat ik inhoudelijk zag of juist niet zag. Aan het einde van de avond mocht ik mijn Top 5 bekend maken en uiteraard is het mijn persoonlijke voorkeur. Ik heb de foto's gekozen die de meeste indruk op mij hebben gemaakt.

Het was in ieder geval een interessante avond, gaf men aan.

Voor herhaling vatbaar!

In november mag ik een lezing verzorgen over mijn eigen werk.

Foto © Roel Simons

Featured Posts
bottom of page