top of page

Masterclass BredaPhoto

In februari 2014 toeglaten tot de Masterclass van BredaPhoto. In een vrij korte tijd een groep gevormd: Miss Nebel bestaande uit Koen Verjans, Jean-Marie Piron en Diana Putters. We zijn aan de slag gegaan met het thema Songs from the Hearth. We lieten ons inspireren door het schilderij Der Mönch am Meer van Casper David Friedrich. Na de derde bijeenkomst gingen we door het stof en moesten een aantal leden van onze groep opnieuw werk aanleveren om het geheel beter op elkaar te laten aansluiten. In de vierde bijeenkomst werd ons aandeel goed gekeurd en konden we ons aandeel inleveren. Geslaagd! Ons aandeel werd geëxposeerd in de Nieuwe Veste in de bibliotheek.

Mijn aandeel zal ik later verder uitwerken, er bleek voor mij een serie in te zitten waar ik mee verder wil.

Tags:

Featured Posts
bottom of page